Агитатор са стакленим додацима

Конвенционални тип стакленог агитатора са Таији доступан је у типу сидра, облику лопатице, типу турбине, комбинационом типу и другим врстама.

Detailed description

Агитатор са стакленим додацима
Конвенционални тип стакленог агитатора са Таији доступан је у типу сидра, облику лопатице, типу турбине, комбинационом типу и другим врстама. Они пружају комплетне спецификације и врхунски квалитет. Купци могу одабрати различите типове мешања у складу са различитим реакционим медијима и различитим спецификацијама реактора обложеног стакленом.


Галерија производа

Имаге001 (001)


Имаге002 (001) .јпг


Имаге003 (001)


Имаге004 (001) .јпг


Имаге005 (001) .јпг

Имаге006 (001) .јпг


Таији-јеви реакторски агитатори са обојеним стакленим слојевима обложени су нашим ТЈ09 емајлом. Са доказаном и најсавременијом технологијом за емајлирање, делови од стакла имају одличну отпорност на корозију, механички удар и оштру температурну варијацију.

Такође можемо да дизајнирамо и израдимо све врсте нестандардних агитатора са стакленим траком према специфичним захтевима купца.Ми смо један од водећих произвођача и добављача мешача стакла, уз велику пажњу на квалитету. Ако сте заинтересовани за наше производе направљене у Кини, добродошли смо да контактирате нашу фабрику за више информација. Нудимо вам најбољу услугу и конкурентну цену.

Hot Tags: Мешач стакла, Кина, произвођачи, фабрика, израђена у Кини
Srodni proizvodi
Feedback