Вентил за испирање стакла

Испусни вентил може бити опремљен танталским врхом како би се у реактору остварио реално вријеме мерења температуре и тиме избјегло кашњење температуре или грешка изазвана кориштењем термовела.

Detailed description

Вентил за испирање стакла
Заједнички стаклени вентили
Проточни вентил са стакленим затварачем се посебно користи као подни вентил или издувни вентил на стакленим реакторима. Тело вентила је израђено од ливеног гвожђа или челика, а обе унутрашње површине кућишта вентила и спољашње површине језгра вентила обложене су нашим стаклом високих перформанси. Вентил за вентил се затвара притиском ПТФЕ прстена. Овај издувни вентил постављен на стакло је категорисан у две врсте: тип горњег помицања и тип покрета.


Галерија производа

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpg

Проток ваздушног вентила са стакленим поклопцем


image004(001).jpg

Испусни вентил са стакленим затварачем са брушеном заптивком


image005(001).jpg

Заједнички стаклени вентили

image006(001).jpg

Вентили за испирање са стакленим затварачем са брушеном заптивком


Испусни вентил може бити опремљен танталским врхом како би се у реактору остварио реално вријеме мерења температуре и тиме избјегло кашњење температуре или грешка изазвана кориштењем термовела. Поред тога, мијењањем уређаја за активирање ваздуха за језгро вентила можете даљински управљати пражњењем реактора.


Вентили за испирање са стакленим затварачем са брушеном заптивком
Овај испирални вентил са сигурносним бртвом је алтернатива за испушни вентил са заптивним заптивком. Омогућава поуздане перформансе заптивања, лакоћу чишћења и могућност повлачења већег радног притиска. Тело вентила се обликује методом штампе који драстично побољшава снагу материјала. Радна температура: -19 ℃ -200 ℃; Радни притисак: 0.6Мпа-1.6Мпа.


Ми смо један од водећих произвођача и испоручиоца флусх вентила са облогом од стакла, посвећујући велику пажњу квалитету. Ако сте заинтересовани за наше производе направљене у Кини, добродошли смо да контактирате нашу фабрику за више информација. Нудимо вам најбољу услугу и конкурентну цену.

Hot Tags: Стакленим пламеном вентилом, Кина, произвођачима, творницама, направљеним у Кини
Srodni proizvodi
Feedback