Емајл високих перформанси

Такође познат као стаклени емајл долази са одличном отпорношћу на корозију киселог и алкалног медија, механичку шоку и оштру температурну варијацију. Нарочито, може се одупрети корозији од свих органских и неорганских киселина, органских растварача и слабе основе, осим флуороводоничне киселине и јаке фосфорне киселине.

Detailed description

Висока ефикасност емајла за облоге стакла
ТЈ09 емајл за стаклене облоге независно је развио Таији, а може се похвалити нарочито високим перформансама које су достигле међународни напредни ниво. На пример, индустријски порцелански емајл, познат и као стаклени емајл, има одличну отпорност на корозију киселог и алкалног медија, механички удар и оштру температурну варијацију. Нарочито, може се одупрети корозији од свих органских и неорганских киселина, органских растварача и слабе основе, осим флуороводоничне киселине и јаке фосфорне киселине.


Галерија производа

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpgimage004(001).jpg


image005.jpg

ТАИЈИ емајл усваја међународне напредне процесе синтеровања с електричним пећима и прецизно састављање за емајл, стриктно контролише сваки производни процес и у потпуности гарантује квалитет емајла.
Помоћу најсавременијих процеса синтеровања електричних пећи, са прецизним мерењем и ригорозном контролом процеса, квалитет Таијиног емајлираног стакла је потпуно гарантован.


Кризе корозије

Графикони криве криве показују типичну корозивност киселог и алкалног медија. Пошто је степен корозије мањи од 0,1 мм / годишње, то значи да медијум има веома слабу корозију на стакленој подлози. Дакле, препоручује се. Када је корозија у границама од 0.1 ~ 0.2мм / годишње, корозија се не може занемарити. Потребно је извршити редовну инспекцију како би се видело колико је стаклена постава била разорена. Међутим, када је корозија виша од 0,2мм / год, медијум је озбиљно корозиван за стаклену облогу и самим тим се не препоручује.


Ми смо један од водећих произвођача и добављача емајла високих перформанси, посвећујући велику пажњу квалитету. Ако сте заинтересовани за наше производе направљене у Кини, добродошли смо да контактирате нашу фабрику за више информација. Нудимо вам најбољу услугу и конкурентну цену.

Hot Tags: Високи перформансни емајл, Кина, произвођачи, фабрика, израђена у Кини
Srodni proizvodi
Feedback