Поклопац Манваи (за стаклене реакторе)

Овде ћете наћи нашу супериорну решетку за покривање одводних решетки намењених за реакторе обложене стаклом. Они обезбеђују безбедан рад и лакоћу отварања и чишћења.

Detailed description

Манваи поклопац за стакленим реакторима
Као водећи произвођач опреме за обраду стакла и дијелова процесне опреме, Таији нуди широк спектар реакторских додатака како би се обезбедило безбедно задржавање опасних хемикалија у реактору и висока сигурност оператора, као и побољшана ефикасност обраде и квалитета производа. Овде ћете наћи нашу супериорну решетку за покривање одводних решетки намењених за реакторе обложене стаклом. Они обезбеђују безбедан рад и лакоћу отварања и чишћења.


Галерија производа

image001(001).jpg

Манваи Цовер

image002(001).jpg

Манваи Цовер са стаклом синтерованог вида

image003(001).jpg

image004(001).jpg

1. Манваи поклопац са заштитним прстеном и уређајем за отварање пролећа
Овај покривни систем може бити лако инсталиран на врху реактора са обојеним стаклом. Опружни уређај омогућава лако покривање и затварање поклопца. Заштитни прстен штити шахт од хабања и оштећења приликом исхране.


2. Манвејско покривање са стаклом за гледање
Поклопац одводника реактора са стакленим профилом је надограђен производ. Погоднији је за реактор који користи ЦИП систем чишћења. Интегришемо видно стакло у поклопац помоћу синтеровања високе температуре. Ово олакшава чишћење видног стакла. Поклопац канала је погоднији за отварање због уређаја за брзо отварање.


Ми смо један од водећих произвођача поклопаца (за стаклорепљене реакторе) произвођача и добављача, посвећујући велику пажњу квалитету. Ако сте заинтересовани за наше производе направљене у Кини, добродошли смо да контактирате нашу фабрику за више информација. Нудимо вам најбољу услугу и конкурентну цену.

Hot Tags: (За реактор са облогом од стакла), Кина, произвођачи, фабрика, израђена у Кини
Srodni proizvodi
Feedback