Опрема од нерђајућег челика са стакленим челика

Опрема израђена од стакла из Таији је израђена од нерђајућег челика од 304 или 316Л и обложена нашим супериорним стаклом. Савршено штити медијум од контаминације помоћу гвозденог јона.

Detailed description

Опрема од нерђајућег челика са стакленим челика
Опрема израђена од стакла из Таији је израђена од нерђајућег челика од 304 или 316Л и обложена нашим супериорним стаклом. Савршено штити медијум од контаминације помоћу гвозденог јона. Дизајниран и уграђен у међународно признате ГМП стандарде, челични реактор са челичном линијом може задовољити веће захтјеве за сигурност оператора и квалитет производа.


Галерија производа

image001(001).jpg

image002(001).jpg

Раздвојена прирубница и обујмице које се користе на опреми од нерђајућег челика обложене стаклеником су израђени од нерђајућег челика. На захтев купца можемо извршити топлотну изолацију на спољној површини челика процесне опреме.

Ми смо један од водећих произвођача и добављача опреме од нерђајућег челика обложених стакленим вратима, посвећујући велику пажњу квалитету. Ако сте заинтересовани за наше производе направљене у Кини, добродошли смо да контактирате нашу фабрику за више информација. Нудимо вам најбољу услугу и конкурентну цену.

Hot Tags: Опрема од нерђајућег челика обложена стакленим стаклом, Кина, произвођачи, фабрика, израђена у Кини
Srodni proizvodi
Feedback